Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
Ne reméld , tudd!

Ki vagyok én?

Fox Lady · 4 hónapja
Ki vagyok én? 

Még nem tudod, majd rá fogsz jönni. Miért titok? Hidd el ebben semmi marketing, se szponzor semmi nincs a háttérben! 
Tegnap gondoltam egyet és úgy gondoltam, létre hozok egy blogot! Hogy miért? Most elmondom!

Miért van instagram? Facebook? Twitter? Egyesek arra használják, hogy ott villogjanak a menő cuccaikkal “nézd milyen drága” , “nézd milyen trendi vagyok” , “nézd neked sose lesz ilyen”. 
Borzalmas szerintem és undorító. Vedd meg a Guccit de ne dörgőld mások orra alá. Ne kelts másban rossz érzést azzal, hogy ha neki nincs Gucci-ja akkor ő egy jelentektelen ember. 
Hányan vagytok olyanok akik egyedülállók. Miért sóvárogtok? A Million roses-ért. A korai eljegyzésért, hogy kitehesd instára. A giccses lufik és valentin napok! Nektek ne ez kelljen! Egy őszinte szeretet sokkal többet ér. Egy puszi, egy csók, egy érintés! 

Nekem ezzel a bloggal nem ez a célom. Úgy döntöttem tanácsot , tippeket lehet adni ílésesen is! 
Megosztom veletek az élményeim legyen szó étteremről, kirándulásról bármiről! Segítek írok pontos információt. Itt nem a giccset találod meg hanem az őszinteséget! 
Remélem élvezni fogjátok! 

Legyen szép napotok! ????????‍♀️
F.L. ????
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Mask · 1 hónapja
A fonálférgeket világszerte találják meg, de gyakrabban találhatók trópusi és szubtrópusi régiókban, ideértve http://enjoyz.blogolok.hu/a-parazitak-tisztitasa-es-etrendje-5313 a latin-amerikai és szub-szaharai országokat is. Ez is gyakoribb olyan területeken, ahol a szennyvízkezelés gyenge.
Fox Lady
#merjkivancsiskodni Ha beleolvasol a blogomba egy kicsit mindennap hidd el meg fogsz ismerni és a mondani valóm is vilagossá válik!